• New Year’s Eve 2020

  New years.jpg

  Dress  //  Copenhagen Muse

  Hello my loves! I hope you all had an amazing Christmas and New Year’s Eve. It’s been a while since I’ve been writing here on the blog, so here’s a little life update. I had such a nice Christmas but unfortunately, I got very sick, which took me a while to recover from. I managed to celebrate New Year’s Eve but I went home right after we had jumped into 2020 as I was still feeling sick. Never had I thought I would go to bed before 1:00am on New Year’s Eve, but I didn’t wake up with hangover either so…

  Anyways, I’m feeling so much better now and I can’t wait to see what’s going to happen in 2020. I currently have exams, which is super boring. However, a lot of new bags will soon arrive at Carlend Copenhagen, and I’m SO excited! We did a few changes to the samples, so I’m looking forward to seeing the final results.

  Now I’ll head back to the couch and watch a movie and relax.
  Hugs and kisses! 

   


   

  Hey my loves! Jeg håber at I alle havde en fantastisk jul og godt nytår. Det er noget tid siden at jeg har fået skrevet her på bloggen, så nu kommer der en lille life update.
  Jeg havde en dejlig jul, men desværre blev jeg rigtig syg, hvilket tog mig noget tid at komme over. Jeg formåede at være med til nytår, men jeg smuttede hurtig hjem efter vi var sprunget ind i det nye år, da jeg stadig var sløj. Aldrig havde jeg troet at jeg skulle i seng før kl.1:00 nytårsaften, men jeg vågnede heller ikke op med tømmermænd, så det var både godt og skidt.

  Jeg har det dog meget bedre nu, og jeg glæder mig til at se hvad 2020 vil byde på. Pt. er jeg igang med eksamner og laver ikke andet end at skrive opgaver. Super kedeligt…
  Derudover kommer der snart en masse nye flotte og lækre tasker hjem til Carlend Copenhagen. Jeg glæder mig så meget til at se de endelige resultater efter vi havde lavet nogle små ændringer til kollektionsprøverne. Så der vil jeg få en masse at se til!

  Nu vil jeg lægge mig tilbage på sofaen og se en god film og slappe af…
  Kys og kram!

  Share:

  Leave a Reply