• Burnt Colors

  0R3A7301.jpgJacket  //  Copenhagen Muse    Jeans  //  Pieces    Boots  //  Billi Bi    Sunglasses  //  Dinebriller

   

  Hello my loves! Autumn has for sure arrived in Copenhagen, gosh it’s getting cold so quickly. It’s time to bring out the warmer coats and chunky knits.
  I dropped by Noise PR the other day, where I was so lucky to bring a lot of clothes with me home, among this jacket! I love the burnt orange color and it really gives an extra touch to your outfit instead of a plain black jacket. I don’t wear colors that much, but I couldn’t say no to this jacket!

   


   

  Hey my loves! Efteråret har for alvor ramt København, det er blevet koldt så hurtig! Det er tid til at finde de varmere frakker og tykke strik frem.
  Jeg var et smut forbi Noise PR den anden dag, hvor jeg var så heldig at få en masse tøj med mig hjem, blandt andet denne jakke! Jeg elsker den brændte orange farve, som virkelig giver et ekstra touch til ens outfit i stedet for en almindelig sort jakke. Jeg er ikke altid den bedste til at gå med farver, men denne jakke kunne jeg ikke stå for!

   

  0R3A7324.jpg0R3A7333.jpg0R3A7394.jpg

  Share:

  Leave a Reply