• So What Is Actually Going On?

  IMG_1946-2Bag  //  Carlend Copenhagen    Dress  //  Co’couture    Sandals  //  Zara

  Oh I’ve missed blogging so much! Hope you guys still are here, otherwise, you can always follow me on Instagram where I’m more active. 

  I’m currently writing an assignment which is taking up all my time, but I’ve been feeling the urge to write here for so long, so I decided to take a little break from writing.

  Well well well… My mum and I have become owners of the bag company, 
  Carlend Copenhagen. It’s like a dream come true! Having to share this experience with my mum is out of this world and so exciting. We are currently working our butts off to improve the company and create the most beautiful bags. I’ve been designing a lot lately, which have been challenging and fun. The whole process from designing the bags to actually get the finished products is so long. I can’t wait to see our new bags, but unfortunately, we will have to wait for a while. I hope that you’ll tag along on this journey and remember to follow our Instagram.

  Big kisses! 

   


   

  Åh hvor har jeg dog savnet at blogge! Håber I er stadig her, ellers kan I altid følge mig på Instagram, hvor jeg er mere aktiv.

  Jeg er i øjeblikket igang med en tidskrævende opgave, men jeg har længe ville skrive her og give en opdatering, så jeg besluttede mig lige for at holde en lille pause fra at skrive.

  Godt så.. Min mor og jeg er blevet ejere af taskefirmaet Carlend Copenhagen. Det er som en drøm der er gået i opfyldelse! At skulle dele denne oplevelse med min mor er helt syrealistisk og så spændende. Vi arbejder i øjeblikket røven ud af bukserne for at forbedre virksomheden og skabe de smukkeste tasker. Jeg har designet meget på det seneste, hvilket har været udfordrende og sjovt. Hele processen fra at designe taskerne til faktisk at få de færdige produkter er så lang. Jeg kan ikke vente med at se vores nye tasker, men vi må desværre vente et stykke tid endnu. Jeg håber at I vil være med på denne rejse og husk at følg vores Instagram.

  Stort kys!

   

  IMG_1945-2IMG_1957-2

  Share:

  Leave a Reply