• A Fresh Boost Before You Go To Bed

  0R3A6367Cream gifted by Origins

  One thing that I never skip is my skin care routine in the evening. One of the best feelings is coming home after a long day and remove my make-up. Origins has been my go-to skin care brand, so I was very happy when they send me their High-Potency Night-A-Mins to try out. It’s an oil-free moisturizer which you use in the evening before going to bed. It contains Vitamins B, C, E, H and calcium, which makes your face feel refreshed in the morning! I can highly recommend it and it smells heavenly.

   


   

  Jeg nedprioriterer aldrig min hud rutine om aften. En af de bedste følelser er at komme hjem efter en lang dag og fjerne alt sin make-up og rense huden. Origins har været mit go-to hudpleje brand, så jeg var virkelig glad, da de sendte mig deres High-Power Night-A-Mins som jeg kunne få lov til at teste. Det er en oliefri fugtighedscreme, som man bruger om aftenen før du går i seng. Den indeholder Vitaminer B, C, E, H og calcium, hvilket giver en forfriskende følelse i ansigtet om morgenen! Jeg kan helt klart anbefale den, og den dufter himmelsk.

  0R3A64060R3A6368

   

  Share:

  Leave a Reply