• Update About Life And New Job

  DSC_3396 red-2
  Bag  //  Carlend

  It is time for a new update on the blog! I have had a long break because of my exams and lack of motivation. Winter definitely has a huge impact on me since it’s dark and cold outside, which usually gets me really tired… But I have got a bit of my energy back, so now it’s time for an update.

  I went on study break in early December and had my last exam on January 24th. We had a total of 3 exams, that were home assignments, which made it less nerve-wracking. I have so far passed two out of three exams, and I’m still waiting for the results from the last one. Fingers crossed!

  In addition, I stopped working at Coster Copenhagen in late December and started at Carlend Copenhagen at the beginning of the new year. Carlend Copenhagen is a bag company that uses exotic skins, such as python snakes. The bag that I have in the picture is made out of python and is my absolute favorite bag at the moment. I use it for school as there are room for my laptop and other necessary things.
  That’s all for now, have a lovely evening my loves! <3

   


   

  Så er det da vidst tid til en ny opdatering her på bloggen.. Har holdt en lang pause, da jeg har haft eksamener, men også fordi jeg ikke har været inspireret. Jeg bliver altid utroligt påvirket af vinter perioden og den mørke tid, hvor jeg som regel plejer at blive virkelig træt.. Men jeg føler at jeg har fået mere energi tilbage, så nu var det på tide at bloggen blev opdateret.

  Jeg gik på læseferie i starten af december og havde min sidste eksamen d. 24 januar. Vi havde i alt 3 eksamener, som var hjemmeopgaver, hvilket gjorde det mindre nervepirrende. Har indtil videre bestået to ud af tre, og mangler stadig at få svar på den sidste. Fingers crossed!

  Derudover stoppede jeg med at arbejde hos Coster Copenhagen i slutningen af december og startede hos Carlend Copenhagen i starten af det nye år. Carlend Copenhagen er et taske firma der bruger eksotisk skind, såsom python slanger og varan. Min taske som jeg har på billedet er lavet af python og er min absolut favorit taske her for tiden. Bruger den til skolen da der er plads til min bærbar og andre nødvendige ting.
  Det var alt for nu, ha’ en forsat god aften! <3

   

  DSC_3431 red-4

  Share:

  Leave a Reply