• Spring Vibes

  DSC_5650

  Leather jacket  //  Set    T-shirt  //  Weekday    Skirt  //  Maison Scotch    Sneakers  //  Nelly    Bag  //  Carlend Copenhagen

   

  Spring is finally on its’ way and it’s so nice to see people sitting outside and drinking coffee and having lunch.
  Tomorrow I will go to Milan with my mum and I’m looking so much forward to it! We will be there until Sunday where we will be doing research for new exciting things. So remember to watch my Instagram where I will post a lot of stories and pictures from the trip! <3

   


   

  Forårs vejret er endelig på vej og det er så skønt at man kan begynde at se folk sidde udenfor og drikke kaffe og spise frokost.
  Imorgen rejser jeg til Milano sammen med min mor og nøj hvor jeg glæder mig! Vi skal være der indtil på søndag hvor vi skal researche og få inspiration til nye spændende ting. Så husk og hold øje med min Instagram hvor jeg vil poste en masse stories og billeder fra turen! <3

   

  IMG_7989IMG_7982DSC_5791DSC_5701

  Share:

  Leave a Reply