• What It Feels Like Turning 20

  IMG_3663

  Hello my loves! Well, as you can tell by the headline, I finally turned 20 last week!! I’m officially not a teenager anymore, even though I still feel like one… 😀 This year I decided to invite all my friends over in the apartment and afterward we got picked up by a party bus which drove us around for an hour in Cph. It was such a great night and it couldn’t have been better!

  However, I got a cold a couple of days after my birthday and I have still not fully recovered. It’s been almost two weeks now with coughing and a running nose. I’m praying to god that I’ll soon feel better!

  Beside from that, I have also been to two PR events with my friend Claudia, which was super fun! I was so lucky to receive plenty of goodies, which I can’t wait to show you. I’m planning on implementing a bit more of beauty on the blog, as I absolutely love beauty and taking care of yourself. Kisses for now!

   


   

  Hey my loves! Som I kan se ved overskriften, så fyldte jeg endelig 20 år sidste uge!! Jeg er officielt ikke en teenager mere, selvom jeg stadig føler mig som en.. 😀 I år besluttede jeg  mig for at invitere alle mine venner over i vores lejlighed til hygge og drinks, og efterfølgende blev vi hentet af en party bus, der kørte os rundt i en time i Kbh. Det var virkelig en god aften, og det kunne ikke have været bedre!

  Jeg blev dog forkølet et par dage efter min fødselsdag, og jeg er stadig ikke blevet rask. Det har næsten stået på i to uger nu med hosten og en løbende næse. Jeg ber til gud det snart er ovre!

  Udover det har jeg også været til to PR events med min veninde Claudia, som var super hyggeligt! Jeg var så heldig at modtage en masse goodies, som jeg glæder mig til at vise jer. Jeg planlægger at tilføje lidt mere beauty på bloggen, da jeg absolut elsker det og hvordan man skal passe på sig selv. Kys for nu!

  Share:

  Leave a Reply