• HOW TO PREP YOUR SKIN FOR WINTER

  Products gifted by Polhemprdk

  IMG_4845-red.jpg

  I’ve been so lucky to try out some new products from Rituals new series called ‘Rituals of Namasté’. Their products are vegan friendly and free from harmful substances. My skin always gets so dry during winter and it’s therefore important for me to use good products which will keep my skin hydrated.

   

  Velvet Smooth Cleansing Foam
  Every night before I go to bed, I always cleanse my face and remove my make up. There’s nothing worse than going to bed with your makeup on and knowing all the dirt that has built up during the day is on your face. I use the cleansing foam after I have removed my make-up. It removes both impurities and fights against daily pollutants.

   

  Hydrating Gel Cream
  I use the cream before I go to bed since it’s a cream that needs to be worked into the skin.  It doesn’t have a strong smell, which I like and it leaves my skin moist and prepped for the night.

   


   

  Jeg har været så heldig at prøve nogle nye produkter fra Rituals nye serie der hedder ‘Rituals of Namasté’. Deres produkter er veganske og fri for skadelige stoffer. Min hud bliver altid så tør om vinteren, og det er derfor vigtigt for mig at bruge en god fugtighedscreme, som vil holde min hud hydreret.

   

  Velvet Smooth Cleansing Foam
  Hver nat før jeg går i seng, renser jeg altid mit ansigt og fjerner min makeup. Der er ikke intet værre end at gå i seng med makeup på og vide alt det snavs, der har bygget op hele dagen, er på ens ansigt når man ligger sit ansigt på hovedpuden. Jeg bruger cleansing foam efter jeg har fjernet min makeup. Den fjerner både urenheder og kæmper mod daglige forurenende stoffer.

   

  Hydrating Gel Cream
  Efterfølgende bruger jeg creamen, som jeg kun påfører om aftenen, da det er en creame, der skal arbejdes ind i huden. Den har ikke en stærk lugt, som er virkelig rart og den efterlader min hud fugted til natten.

   

  IMG_4881IMG_4869

  Share:

  Leave a Reply