• Never thought I’d come this far…

  b&w.jpg

   

  Hello again! Time to give you guys a little update on what’s going on in my life. This week so far has been quite exciting… There has been placed a termination contract on one table and on the other I have been offered an amazing job.
  I had my last day at my internship at Coster Copenhagen today, which is crazy to think how fast time has flown by. I’ve met so many inspiring people and learned so much more about the fashion industry. However, what’s most exciting is that I got offered a job at Coster Copenhagen, as an assistant for the PR & Marketing department! I’m absolutely buzzing!! I would never have thought that I would be on the ‘right’ path for my dream career at the age of 19 years old… I’m beyond thankful for that I have come this far and I’ll keep pushing myself and work harder to achieve my goals. There, now I’ve given myself a big pat on the shoulder
  😉 Have a lovely evening everyone!

   


   

  Hej igen! Nu er det tid til at give jer en lille opdatering om, hvad der sker i mit liv. Denne uge hidtil har været urtolig spændende… Der er blevet lagt en opsigelseskontrakt på det ene bord og på det andet har jeg fået tilbudt en fed stilling.
  Jeg havde min sidste dag i dag på min praktikplads hos Coster Copenhagen, hvilket er vanvittigt at tænke på, hvor hurtigt tiden er fløjet afsted. Jeg har mødt så mange spændende mennesker og lært meget mere om modebranchen. Men det mest spændende er, at jeg fik tilbudt et job hos Coster Copenhagen som assistent for PR & Marketing afdelingen! Jeg sidder lige nu med et KÆMPE smil fra øre til øre!! Jeg ville aldrig have troet, at jeg ville være på den rigtige vej til min drømmekarriere i en alder af 19 år.. Jeg er så taknemmelig for, at jeg er kommet så langt, og jeg vil fortsætte med at skubbe mig selv og arbejde håredere for at nå mine mål. Så har jeg vist også givet mig selv et ordenligt klap på skulderen 😉 I må alle have en skøn aften!

  Share:

  Leave a Reply