• I didn’t get accepted into my dream university…

  _DSC3425-2
  Photo // Mathias Gade

  Hello everyone! There has been a bit of silence on the blog due to I have been feeling a bit down. As some of you may know (mostly Danes), last Saturday was doomsday as we were told if we got accepted into universities… and as you can tell by the headline, I didn’t get into my dream university. I was actually quite surprised how much it affected me and I, therefore, needed to take a few days off from blogging.

  However, not to make it all sound depressing, I got accepted into another university, which was my third priority, so I’m of course very happy. The course is called International Business Communication – English and International Marketing (Bachelor), which is located in Slagelse.
  I think it’s just the disappointment of not getting into the course that I’ve been hoping for, which has completely pinned down my mood… However, as I always tell myself, there is a reason for everything. I’m excited about what is ahead of me and all the opportunities the university gives me. Kisses for now <3

   

   


   

  Hej allesammen! Der har været en smule stilhed på bloggen på grund af at jeg har været i dårligt humør. Som nogle af jer ved (for det meste danskere), fik vi svar i lørdags fra universiteterne, om vi var blevet accepteret.. og som I kan læse fra overskriften, kom jeg ikke ind. Jeg var faktisk helt overrasket over, hvor meget det påvirkede mig, og jeg var derfor nødt til at tage et par dage væk fra blogging.

  Men for ikke at gøre det hele deprimerende, fik jeg en plads på et andet universitet, som var min tredje prioritet, så jeg er selvfølgelig utrolig glad. Linjen hedder International virksomhedskommunikation – Engelsk og international marketing, som ligger i Slagelse.
  Jeg tror bare det var skuffelsen om ikke at komme ind på sin første prioritet, som jeg havde håbet på, der har slået mig lidt ud.. Men som jeg altid siger til mig selv, alting sker af en årsag. Nu ser jeg meget frem til at begynde på en ny rejse, møde en masse nye mennesker og begynde at studere noget jeg elsker. Kys for nu <3

  Share:

  2 Comments

  1. August 1, 2018 / 6:59 pm

   Op med humøret. Det skal nok gå og jeg håber at du bliver glad for dit nye studie!♡

   • sofiekruseclausen
    Author
    August 6, 2018 / 10:22 am

    Tak søde, og er helt sikker på jeg bliver glad for mit nye studie! <3

  Leave a Reply