• How To: Defined Eyes

  IMG_4202Makeup gifted by Gosh

   

  Hello my loves! As you can see I don’t go heavy on my makeup products, as I like to keep it simple. However, I have recently added eyeshadows to my everyday routine, as I like to have defined eyes. I still keep it very subtle, but by adding a color to your eyelids makes a huge difference. Personally, I think I look more awake…

  Gosh was so kind to send me a few beauty products and I instantly fell in love with their Eye Designer. It’s super easy to use and makes your beauty routine much quicker. The only thing I do is applying the eyeshadow all over my lid, blend it out and voila, then I’m good to go. I use the color 003 Fudge, which is a perfect nude color. The Eye Designer comes in 5 colors, so I would definitely recommend to try it out! Hugs & kisses <3

   


   

  Hey my loves! Som I kan se, så bruger jeg ikke voldsom meget makeup i min hverdag, da jeg foretrækker at gøre det simpelt. Jeg har dog for nyligt tilføjet en øjeskygge til min hverdags rutine, da jeg godt kan lide at have defineret øjne. Jeg holder det dog stadig meget simpelt, men ved at tilføje en øjenskygge til dit øjenlåg gør en stor forskel. Personligt synes jeg selv at jeg ser mere vågen ud..

  Gosh var så venlig at sende mig nogle skønhedsprodukter og jeg forelskede mig straks i deres Eye Designer. Den er super nem at bruge og gør din skønhedsrutine meget hurtigere. Det eneste jeg gør, er at bruge øjenskyggen over hele mit øjelåg, blande farven og voila, så er jeg good to go. Jeg bruger farven 003 Fudge, som er en perfekt nude farve. Eye Designer kommer i 5 forskellige farver, så jeg vil helt klart anbefale at prøve det! Kys og kram <3

   

  IMG_4157

  gosh collage.jpg

  IMG_4191

  Share:

  Leave a Reply