• Black summer dress

  star dress.jpg

  Dress  //  Zoe Karssen    Bag  //  Carlend Copenhagen    Sunglasses  //  A.Kjærbede    Sneakers  //  Nelly

   

  This is my go-to summer dress since it’s so flowy and light. I love to pair it up with my chunky sneakers for a more casual, yet feminine look.

  I haven’t been up to much lately, which has been quite nice. Later today I’m heading to my parent’s vacation house to relax and I can’t wait! I love spending time with my family and staying in their vacation house. There is a really calm atmosphere in the house and it only takes 5 minutes to walk down to the beach. Love! The next two weeks it’s finally my turn to have a vacation. I haven’t planned anything, except going back to Luxembourg for a couple of days with Alex, but besides that, I will just relax and hopefully get a nice tan!

   


   

  Dette er min go-to sommerkjole, da den er så let og lufttig. Jeg elsker at sammensætte den med mine chunky sneakers for et mere afslappet, dog feminint look.

  Jeg har ikke haft så mange planer på det seneste, hvilket har været ret afslappende. Senere i dag skal jeg hjem til min forældre i deres sommerhus for at slappe af, og jeg glæder mig! Jeg elsker at bruge tid sammen med min familie og være i deres sommerhus. Der er sådan en rolig atmosfære i huset, og så tager det kun 5 minutter at gå ned til stranden. Skønt! De næste to uger er det endelig min tur til at have ferie. Jeg har ikke rigtig planlagt noget, udover at jeg skal et lille smut til Luxembourg i et par dage sammen med Alex. Udover det skal jeg bare slappe af og forhåbentlig få en god kulør!

  Share:

  Leave a Reply