• Interior inspo ft. coffee tables

  coffeetables2.jpg

  1.  //  Crate&Barrel    2.  //  Crate&Barrel    3.  //  House Doctor    4.  //  Snowdrops Copenhagen    5.  //  Bloomingville

  Hello my loves. One of the biggest dilemmas in Alex and my life atm is which coffee table we should get for the apartment. Our current table we have in our living room was actually my old nightstand. It works just as fine as a coffee table, but it’s just a bit small. However, Alex and I have a completely opposite taste when it comes to house decor and furniture. Alex wants to have a say, even when it’s about small details. As my best friend said to me once, “You’ve actually found a guy who gives a damn about interior” 😂 Haha, I couldn’t have said it better myself. So when we find something we both like, it’s like a miracle!

  Anyways, I’ve found some cool coffee tables that I wouldn’t mind buying for the apartment. The only thing I need is money!! Have a lovely evening <3

   


   

  Hey my loves. Et af de største dilemmaer i Alex og mit liv lige nu er, hvilket sofabord vi skal have stående i lejligheden. Vores nuværende bord i vores stue, var faktisk mit gamle natbord. Det fungerer fint som et sofabord, men det er bare lidt småt. Dog har Alex og jeg stik modsat smag, når det gælder boligindretning og møbler. Selv når det handler om små detaljer, er Alex indenover beslutningerne. Som min bedste veninde sagde til mig en gang, “Du har faktisk fundet en fyr, der giver en f*ck om interiør” 😂 Haha, jeg kunne ikke have sagt det bedre mig selv. Så når vi finder noget vi begge kan lide, er det et helt mirakel!

  Hvis vi ser bort fra det, så har jeg fundet nogle cool sofaborde, som jeg ikke ville have noget imod og købe til vores lejlighed. Det eneste jeg mangler er pengene!! Hav en dejlig aften <3

  Share:

  Leave a Reply