• Pink Dream

  Dress  //  Other Stories

   

  Lately, the weather has been so amazing here in Copenhagen, which has resulted in finally bringing out my summer clothes. What a relief! Guess I’m not the only one… However, the other day when I went to my basement to get my box of summer clothes and I must say, a lot of it wasn’t my style anymore. Great excuse to go shopping right? 😉 BUT! I have been looking at several flea markets, which I’m planning on attending with all my clothes I don’t use anymore. Cause a lot of it is still in great condition, and who doesn’t want to make money? Have any of you tried to sell your clothes at flea markets before? Would love to know more about it! Have a lovely Sunday evening <3   

   


   

  Her på det seneste har vejret været så fantastisk her i København, hvilket har resulteret i, at jeg endelig har hevet mit sommertøj frem. What a relief! Tænker at jeg ikke er den eneste, der har det sådan… Men den anden dag, da jeg var nede i min kælder for at hente min kasse med sommer tøj, indså jeg at meget af det ikke var min stil længere. God undskyldning for at shoppe ikke? 😉 MEN! Jeg har faktisk kigget på flere loppemarkeder, hvor jeg planlægger at booke en stand med alt mit tøj, jeg ikke bruger længere. Meget af det er nemlig stadig i fin stand, og hvem vil ikke tjene lidt penge? Har nogen af jer prøvet at sælge jeres tøj på loppemarkeder før? Ville elske at høre mere om det! Ha’ en dejlig søndag aften <3

   

          

  Share:

  Leave a Reply