• BIG changes on the blog!

   

  Hello my loves! Sorry for the lack of posts, but I guess you can see what I’ve been busy with 😉 As you know, I put a lot of my focus on quality, as I want to create good content and share great pictures. These past months, I’ve been thinking about how to make my blog better.. And this is how it turned out. A new name and a new layout. I have therefore decided to change my name to Sofie Kruse on my blog. Why? Well, to be honest, I think it looks and sounds better 😀  My full name is actually Sofie Kruse Clausen, but I’ve always introduced myself as Sofie Clausen… Anyways, I hope that you like it and still want to be part of my journey here on my blog. Have a lovely evening! Hugs & kisses <3

   


   

  Hey my loves! Undskyld for stilheden på bloggen, men jeg tror godt at I kan se, hvad jeg har haft travlt med 😉 Som I ved lægger jeg vægt på kvalitet, da jeg vil skabe godt indhold og dele gode billeder med jer. Men i løbet af de seneste par måneder har jeg tænkt på, hvordan jeg kan kunne gøre min blog endnu bedre. Det her kom jeg så frem til. Et nyt navn og et nyt layout. Derfor har jeg besluttet at skifte mit navn til Sofie Kruse på min blog. Hvorfor? For at være ærlig, så synes jeg det lyder og ser bedre ud 😀 Mit fulde navn er faktisk Sofie Kruse Clausen, men jeg har altid præsenteret mig selv som Sofie Clausen. Anyways, jeg håber, at I kan lide det og stadig vil følge med i min blog. Hav en dejlig aften! Kys og kram<3

  Share:

  Leave a Reply