• Busy week and a little treat for you guys

  iPhone cover gifted by Richmond&Finch  Hello my loves! Hope you’re all doing well. I’ve been really busy lately, as I’ve been helping my internship with preparing a pre-spring collection. We were suddenly running out of time, as the collection samples arrived late, which meant we didn’t have time to find a model for the photoshoot. However, my colleagues were quick to ask if I wanted to be the model for the collection… And, of course I didn’t mind!😍 So the whole day yesterday we spent our time taking pictures of me in the clothes. It was so much fun and I can’t wait to show you the pictures!


  Anyways, a couple of weeks ago I went to an event with Richmond&Finch in Copenhagen. It was super fun and I met a lot of new people. Their new covers are so gorgeous, and I’ve been so lucky to share a discount code with you guys. ‘sofieclausennn20’, will give you 20% off on your next purchase, so head over to their page and check out their new collection of covers!  
  Hey my loves! Håber I har det godt. Jeg har haft rigtig travlt her på det seneste, da jeg har hjulpet min praktik med at forberede en pre-spring collection. Vi løb dog lige pludselig tør for tid, da kollektionsprøverne ankom sent, hvilket betød at vi ikke havde tid til at finde en model til photoshootet. Mine kolleger var dog hurtige til at spørge, om jeg havde lyst til at være model for kollektionen.. Og det havde jeg da selvfølgelig ikke noget imod!😍 Så hele dagen i går brugte vi tid på at tage billeder af mig i tøjet. Det var super sjovt, og jeg kan ikke vente med at vise jer billederne!


  Derudover, var jeg for et par uger siden til en begivenhed med Richmond & Finch i København. Det var rigtig sjovt, og jeg mødte en masse nye mennesker. Deres nye covers er virkelig flotte, og jeg har været så heldig at få lov til at dele en rabatkode med jer. ‘sofieclausennn20’, vil give jer 20% rabat på jeres næste køb, så skynd jer over til deres hjemmeside og tjek deres nye kollektion af covers!  Share:

  Leave a Reply