• Inspired by: woman at the café

    1. Rag & Bone    //    2.  Samsøe & Samsøe    //    3. Second Female    //    4. The Lab    //    5. Maanesten    //    6. Maje                                        //    7. Limi Copenhagen

    The other day while I was running errands, I noticed a woman wearing a knitted dress… And if there’s one thing I have a weakness for it’s knitted dresses! I think they look so cool, and at the same time, they’re super comfy. I couldn’t decide between these three jackets, as they all are very unique, but they go so well with the dress. For a knitted dress you can style almost whatever shoe you feel for, but I chose some edgy boots from Maje which has caught my eye for a while now. Annd of course, to finish off the look, I added a cool bag. I absolutely adore Limi Copenhagen’s bags! They are so unique and stylish and completely different from other bags on the market. Definitely on my wishlist!


    Den anden dag, mens jeg var ude og føjte rundt i byen, bemærkede jeg en kvinde iført en strikket kjole.. Og hvis der er en ting, jeg har en svaghed for, så er det strikkede kjoler! Jeg synes, de ser så flotte ud, og på samme tid er de super behagelige at have på. Jeg kunne ikke vælge imellem disse tre jakker, da de alle er så unikke og passede så godt til kjolen. Med en strikket kjole kan du style næsten hvilken som helst sko, men jeg valgte nogle edgy støvler fra Maje, som har jeg haft et godt øje til i et stykke tid nu. Og selvfølgelig, for the finish look, tilføjede jeg en cool taske. Jeg elsker Limi Copenhagens tasker! De er så unikke og stilfulde og helt forskellige fra de andre tasker på markedet. Den er absolut på min ønskeliste!

    Share:

    Leave a Reply