• Casual outfit for spring days

  Fur scrunchie gift from Furbysofie

  Hola! It’s been a while since I did an outfit post, and since the weather has been changing quite a lot lately, so I thought that I would show you what I wear for these type of days. Even though it has been sunny, it still gets chilly when you’re in the shadow, so I decided to style my leather skirt with a turtleneck to stay warm. A trench coat is also perfect for transitional weather, so I’ve basically been wearing this every day for the past two weeks. 


  I’ve also been super lucky to receive this cute fur scrunchie from Furbysofie. I always have a scrunchie in my bag, but I often also use them as accessories around my wrist. Smart right? 😉

  Have a nice day everyone, hugs and kisses!

  Hola! Det er ved at være et stykke tid siden jeg sidst lavede et outfit post, og nu hvor vejret har skfitet en del, tænkte jeg at vise jer hvad man kan have på i sådan noget vejr. Selvom solen har været fremme, har det stadig været koldt i skyggen, så jeg valgte at style min læder nederdel sammen med en rullekrave for at holde mig varm. En trenchcoat er også perfekt til “overgangsvejret”, så den har jeg stort set haft på hver dag i de sidste to uger.


  Jeg har også været super heldig at modtage denne søde pels scrunchie fra Furbysofie. Jeg har altid en scrunchie i min taske, men jeg bruger dem også ofte som accessories omkring mine håndled. Smart ikke? 😉 

  I må alle have en dejlig dag, kys og kram!  Share:

  Leave a Reply