• Boozt – 30% on shoes

    1.  //  Malene Birger     2.  //  APAIR    3.  //  Billi Bi    4.  //  Notabene    5.  //  ATP Atelier    6.  //  Alexander Wang    Hello my loves! This isn’t a sponsored post, but I just wanted to let you guys know that Boozt is having 30% on selected shoes, and who doesn’t love a good deal? I picked out some of my favorite sandals, that I wouldn’t mind getting my hands on. Since the temperature is slowly rising, I’m more ready than ever to drag out my summer-shoes from my wardrobe. I’m so tired of big heavy boots! Anyways, enjoy the rest of your Sunday! 😘
    Hey my loves! Dette er ikke et sponsoreret indlæg, men jeg ville bare fortælle jer, at Boozt har 30% på udvalgte sko, og hvem elsker ikke en god deal? Jeg har valgt nogle af mine yndlings sandaler, som jeg ikke ville have noget imod at få fingrene i. Temperaturen er langsomt begyndt at stige, og jeg er mere klar end nogensinde til at hive mine sommersko frem. Jeg er så træt af store tunge støvler! Anyways, nyd resten af jeres søndag!😘

    Share:

    Leave a Reply