• Ups and downs this week

  This ‘Ups and Downs’ post will be from last week, as I didn’t get to upload it yesterday. There has been a few ups and downs this week, mostly ups, and they are absolutely amazing!! I’m currently on my way back from Luxembourg, and I can’t wait to get home to the little apartment and Alex. Anyway, here we go!  Denne ‘Ups and Downs’ indlæg vil være fra i sidste uge, da jeg ikke nåede at uploade den igår. Der har været et par op- og nedture i denne uge, men det har for det meste været opture, og det er så spændende!! Lige nu er jeg på vej tilbage fra Luxembourg, og jeg glæder mig til at komme hjem til den lille lejlighed og Alex. Anyway, here we go!  I’ve got an internship at a clothing brand called Coster Copenhagen, and I’m beyond excited! I’ll be helping out on the management team and doing other exciting things. I’m beginning tomorrow and I can’t wait to meet a bunch of new people. I’ll definitely keep you guys updated on how it’s going…


  Since I quit my other job, I had to find a new one and luckily I have! It’s actually the same store, Companys, but this one is located in the heart of Copenhagen. Win!


  I had to finish my driving license last weekend by doing a course where I would get to know my car. I was so nervous in the beginning, but it actually turned out to be such a fun experience. And I’m not gonna lie, I did feel quite badass since I was driving our Audi S3 😉  Jeg har fået en praktikplads hos et brand der hedder Coster Copenhagen, og jeg er så spændt! Jeg kommr til at hjælpe i marketing afdelingen og lave andre spændende ting. Jeg skal allerede begynde i morgen, og jeg glæder mig til at møde en masse nye mennesker. Jeg vil helt sikkert holde jer opdateret om hvordan det kommer til at gå..


  Nu hvor jeg sagde op på mit gamle arbejde, måtte jeg finde et ny og heldigvis har jeg endelig fundet et! Det er faktisk den samme butik, Companys, men denne er placeret i hjertet af København. Win!


  Jeg skulle færdiggøre mit kørekort sidste weekend ved at tage et glatbanekursus. Jeg var så nervøs i begyndelsen, men det viste sig faktisk at være en virkelig sjov oplevelse. Og jeg lyver ikke, men jeg følte mig ret badass da jeg kørte vores Audi S3 😉

  After my ski trip, I got so sick and I’m still recovering….. Super annoying, as I don’t have time to be sick when I’m starting my new internship tomorrow. Hopefully, I’ll get better soon…


  Efter min skitur blev jeg syg og jeg er stadig ved at komme mig.. Super irriterende, da jeg ikke har tid til at være syg, da jeg begynder på min nye praktikplads i morgen. Forhåbentlig bliver jeg snart rask..


  Share:

  Leave a Reply