• Postcard from Italy

  Snaps from Italy!


  Hello my loves! I’m back again from my ski trip to Italy with Alex and his dad. We had such a great trip and a lot of food. It was so nice to finally have my skis back on, as the last time I went skiing was 5 years ago. By this being said, you can probably imagine how sore my whole body is, plus I got two big bruises on my leg as well 😅 Unfortunately the weather was really foggy the first day, and I’m not joking when I’m saying that you couldn’t see more than 10 meters ahead of you! Quite scary when you’re going down the hill, but I managed. 


  Now I’m back in Luxembourg, as I have to finish my driving license this weekend. I have to do a course, where I will learn how to control a car on icy roads, so that will be exciting😬 Otherwise, I’m just chilling and hopefully meeting up with some old friends from here. Kisses!

  Hey my loves! Jeg er tilbage igen fra min skiferie til Italien med Alex og hans far. Vi havde en super hyggelig tur og masser af mad. Det var så rart endelig at komme på ski igen, da sidste gang jeg var på ski var for 5 år siden. Når det så er sagt, så kan I måske nok forestille jer hvor øm hele min krop er, plus jeg har fået to store blå mærker på mit ben 😅 Desværre var vejret virkelig tåget den første dag, og jeg lyver ikke når jeg siger du ikke kunne se mere end 10 meter foran dig! Det var ret skræmmende, da man stod på ski, men det lykkedes mig heldigvis at komme helskindet ned.  


  Nu er jeg tilbage i Luxembourg, da jeg skal afslutte mit kørekort i weekenden. Jeg mangler stadig og tage glatbane kursus, da det er noget man gør efter man har bestået sin køreprøve her i Lux. Så det skal nok blive sjovt at skøjte rundt med bilen😬 Ellers står den bare på afslapning og forhåbenligt skal jeg mødes med nogle gamle venner herfra. Kys for nu!  

     

  Share:

  Leave a Reply