• On my way to Paris

    Hey loves!! Now Alex and I are on our way to Paris and I’m so excited 😍 We’re staying until Monday, and hopefully, the weather will be nice and sunny. At least it seems to be above 0 degrees, which you can’t complain about when you think about the weather here in Denmark. It’s so cold! And now it’s snowing again… It’s already March so I would prefer the spring rather than snow. Anyways, I’m not bringing my laptop to Paris, so I’ll only be updating my Instagram, so stay tuned! Au revoir 💕 
    Hey loves!! Nu er Alex og jeg på vej til Paris og jeg glæder mig så meget😍 Vi skal være der indtil på mandag, og forhåbenligt vil vejret være med os. Det ser ihvertfald ud til det bliver plus grader, hvilket man ikke kan klage over når man tænker på vejret her i Danmark i øjeblikket. Det er så koldt! Og nu er det begyndt at sne også… Vi er altså i marts måned, så foråret må gerne nærme sig. Da jeg ikke tager min computer med, bliver det kun min Instagram som jeg vil opdatere, so stay tuned! Au revoir 💕

    Share:

    Leave a Reply