• Ups and downs this week

  Hi my loves! I want to introduce you to a new chapter on my blog called ‘Ups and downs this week’, which will give you a more personal insight into my life. I know how you like my personal posts, so I thought I would give it a go. Enjoy!



  Applying to uni is quite nerve-wracking, but I’m also super excited! I’m really hoping to get accepted for my dream course on CBS, so fingers crossed. 

  Found this cool playlist, on Spotify the other day. It’s called “Lounge – House Music”. I’ve been listening to it the past days on repeat, as it’s just so good for work or relaxing. 

  We just booked a ski trip to Italy, and I’m beyond excited. I haven’t gone skiing in 5 years so it will be fun to see if I’m still good at it. I’m going with Alex and his dad, who are teasing me because they think I’m slow.. They better wait for it! I’m always up for a challenge.  

  Alex and I are throwing a Mexican theme party, where we have invited all of our friends. My friends and I have already looked at decorations, and I can’t wait to decorate the whole apartment in sombrero hats and cactuses.   

  Alex bought a bar table, and as a surprise, while he was at work I assembled the bar table and decorated it with all of Alex’ alcohol and pretty drinking glasses. I think it turned out well, and it fits perfectly into our apartment!(I will show you some pics soon) So now we’re even more ready for the party this weekend.




  At søge ind på uni, er ret nervepirrende, men jeg er også super spændt på at se hvor jeg kommer hen! Jeg håber mest på at komme ind på mit drømmestudie på CBS, så krydser mine fingre.

  Fandt denne fede playliste, på Spotify den anden dag. Den hedder “Lounge – House Music“. Jeg har lyttet til den de sidste par dage på repeat, da den er perfekt til arbejde eller bare afslapning.

  Vi har netop booket skitur til Italien, og jeg er så glad. Jeg har ikke stået på ski de sidste 5 år, så det bliver sjovt at se om jeg stadig er god til det. Jeg skal afsted med Alex og hans far, som har gået og drillet mig med at jeg er langsom på ski. De skal bare passe på med hvad de siger! Jeg er altid parat til en challenge.

  Alex og jeg holder en mexicansk tema fest, hvor vi har inviteret alle vores venner. Mine venner og jeg har allerede kigget på dekorationer, og jeg kan ikke vente med at dekorere hele lejligheden med sombrero hatte og kaktusser.

  Alex har købt et barbord og som en overraskelse, mens han var på arbejde, samlede jeg  barbordet og dekorerede det med Alex’ alkohol og flotte glas. Jeg synes det endte med at se super godt ud, og det passer perfekt ind i vores lejlighed! (skal nok poste nogle billeder) Så nu er vi også klar til festen i weekenden.




  I quitted my job in the clothing store, as there was a very bad tone that I simply didn’t want to cope with anymore. Quite sad as I was getting so along with my colleagues, but that’s just how it goes sometimes, unfortunately.  

  Didn’t get an internship I had hoped for. I have for the past few weeks been going to meetings at an advertising agency, but unfortunately, they didn’t have space for me. But looking on the bright side of it, I have created good contact with these amazing and talented people. 

  I’m trying to get contact lenses, but I’m so scared of it. I’ve always had this fear of them getting stuck in my eyes, and I can’t get them out. I know it’s stupid as so many people use them, and if it would have been that ‘dangerous’, then they wouldn’t have existed. Guess I just need to get over it, so I booked a time for a consultation with an optician tomorrow. Yikes…



  Jeg sagde mit job op i tøjbutikken, da der var en meget dårlig tone, som jeg simpelthen ikke ville finde mig i mere. Super trist, da jeg ellers mødte nogle fantastiske kolleger, men sådan er det vel i arbejdslivet, man møder nogle bump på vejen engang i mellem. 

  Fik ikke den praktikplads jeg havde håbet på. Jeg har i de sidste par uger været til samtaler hos et reklamebureau, men desværre havde de ikke plads til mig. Men hvis jeg skal  se på den lyse side af det, så har jeg fået skabt en god kontakt med nogle fantastiske og talentfulde mennesker.

  Jeg vil prøve at få kontaktlinser, men jeg er bare så bange for det. Jeg har altid haft denne frygt for at de sidder fast i mine øjne, og jeg ikke kan få dem ud. Jeg ved det er dumt, da der er så mange mennesker som bruger dem, og hvis det ville have været så ‘farligt’, ville de ikke have eksisteret. Tror jeg bare jeg er nødt til at bide i det sure æble, så nu har jeg booket en tid hos en optiker i morgen. Åh gud…

  Share:

  Leave a Reply