• Copenhagen you have my heart

    Pictures by: @andersaqqaluandersen

    There’s nothing better than coming to Cph and walking around in the streets. I could literally spend hours after hours just wandering around! With this being said, I’m hoping to get into Copenhagen Business School to study. I’m currently applying to universities, and CBS is definitely on the top of my list. I’m applying to a course called Intercultural Market Communication, which is literally my dream course. After I have been studying Business Management during my IB, I’ve become so interested in studying marketing and branding. So fingers crossed that I’ll get accepted! Kisses for now💕    Der er ikke noget bedre end at tage til Kbh og gå rundt i gaderne. Jeg kunne seriøst bruge flere timer på bare at vandre rundt! Når dette er sagt, så håber jeg at komme ind på Copenhagen Business School for at studere. Jeg er nemlig igang med at søge ind på universiteter, og CBS er helt klart øverst på min liste. Jeg søger ind på linjen der hedder Interkulturel Markedskommunikation, hvilket er bogstaveligt talt mit drømmestudie. Efter at have studeret Business Management i min IB, er jeg blevet så interesseret i at studere marketing og branding. Så jeg krydser fingre for at jeg bliver accepteret! Kys for nu 💕 

    Share:

    Leave a Reply