• Leo kinda day

   

  Hello my sweeties! I stumbled upon this scarf the other day when I was at work, and I couldn’t resist buying it. The small scarfs are perfect to spice up an outfit and add a feminine touch, especially when you’re rocking the 501-jeans😉. I’m not lying when I say that I have already been wearing this outfit 3 times the past two weeks. One day I just pulled out my good old Levis jeans from my drawer, and now they’re just stuck on me! I haven’t worn them for a long time, as I wasn’t digging the loose jeans style, but I don’t know what happened… Maybe I just needed a break 😅 Who can relate?  Hey my loves! Jeg faldt over dette tørklæde den anden dag, da jeg var på arbejde, og jeg kunne simpelhen ikke modstå at købe det. De små tørklæder er perfekt til at pifte et outfit op og give det et feminin touch, specielt når man rocker sine 501-jeans 😉. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg allerede har brugt dette outfit 3 gange de sidste to uger. En dag trak jeg mine gode gamle Levis jeans frem fra min skuffe, og nu sidder de altså bare fast på mig! Jeg har ikke gået med dem i lang tid, da jeg ikke lige følte for den løse jeans stil, men jeg ved ikke hvad der skete.. Måske har jeg bare lige haft brug for en pause 😅 Nogen der kan relatere?  Here

  Share:

  Leave a Reply