• Update: graduation + 3 years with my love  Hello my loves! Long time no sees. I have been busy with studying for my finals the past weeks, but now I’m finally done. I finished my two courses, Danish and social studies, so now I can relax ‘again’. Feels like school never ends for me😅 Besides from that, I’m more ready than ever to start blogging again. I have so many ideas, and finally a lot more time to focus on my blog. I still work in a clothing store, so when I’m not at work I’ll be blogging. 


  Anyways, since I haven’t blogged in a while, I can tell you that Alex and I had our 3-year anniversary the other day. 3 years! Isn’t crazy? Can’t believe we’ve managed to cope with each for that long😳 No, I’m just kidding… I’m so grateful for these past years with Alex, both apart and together. Living apart from each other overseas did really test our relationship. But for those people who say long-distance doesn’t work, well here you go. We managed the distance and later moved together, and are now happier than ever 😉 

  We also went out to celebrate Alex’ birthday last Friday with his family at a restaurant, as he turned 21. Such a cozy night! That’s all for now, hugs and kisses!


  Hej my loves! Lang tid siden. Jeg har haft super travlt med at studere til mine endelige eksamnier de sidste par uger. Jeg har endelig afsluttet dansk og samfundsfag, så nu kan jeg slappe af ‘igen’. Det føles som om skolen aldrig ender for mig 😅 Derudover er jeg mere parat end nogensinde på at begynde at blogge igen. Jeg har så mange ideer, og meget mere tid til at fokusere på min blog. Jeg arbejder stadig i en tøjbutik, så når jeg ikke er på arbejde, blogger jeg.


  Anyways, siden jeg ikke har blogget i et stykke tid, kan jeg fortælle jer, at Alex og jeg havde vores 3-års dag den anden dag. 3 år! Er det ikke vildt? Tænk at vi har holdt hinanden ud så længe. Ej det er bare fis.. Jeg er så taknemmelig for de sidste par år sammen med Alex, både fra hinanden og sammen. At leve adskilt fra hinanden i udlandet testede virkelig vores forhold. Men for de mennesker, der siger langdistance, ikke fungerer passer altså ikke..Bare se os, vi klarede afstanden og flyttede senere sammen, og er nu lykkere end nogensinde 😉

  Vi gik også ud for at fejre Alex ‘fødselsdag i fredags med hans familie på en restaurant, da han fyldte 21. Det var sådan en hyggelig aften! Det var alt for nu, kys og kram!

  Share:

  Leave a Reply