• Sunset

  Hello my loves! Hope you all had a lovely Christmas with your friends and family. I had a great time and sooo much food. There’s nothing better than Christmas food😏 However, I’m not a big fan of risalamande. It’s a Danish traditional dessert, made from rice pudding with whipped cream, sugar and vanilla. The fun part with the dessert is that we hide one whole almond in the pudding, and the person who gets it wins a prize. But since I don’t like it, I never win the prize… So instead, I’ll just eat tons of cookies😛

  I gave Alex a trip to Paris, which meant I had to buy the obligatory Parisian hat. A beret! I think it’s so nice and adorable. I’m looking so much forward going to Paris and strolling around in the streets with Alex in my hand. I also miss speaking French… Not that I was good at it when I lived in Luxembourg, but I did manage to say a few words😉 It will first be in the new year in March that we will go. So until then I have something to look forward to 💕
  Hey my loves! Håber I alle havde en dejlig jul med jeres venner og familie. Jeg havde en virkelig skøn jul, med maaasser af god mad. Det er virkelig ikke noget bedre end julemad 😏 Dog er jeg ikke så stor fan af risalamande, så sjovt nok får jeg aldrig mandlen… I stedet kyler jeg bare en masse småkager og konfekt ned i maven 😛

  Jeg har givet Alex en tur til Paris, hvilket derfor betød jeg måtte ud og købe den obligatoriske Paris’er hat. En beret! Jeg synes den er så fin og yndig. Glæder mig ihvertfald til at komme til Paris og spadser rundt i gader med Alex i hånden. Savner også at tale fransk.. Ikke at jeg var god til det da jeg boede i Luxembourg, men jeg kunne da formå at sige et par ord eller to 😉 Det bliver først engang i det nye år omkring i marts at vi tager afsted. Så det kan jeg gå og glæde mig til indtil da 💕

  Share:

  Leave a Reply