• Chop chop

  Time for a change! I got my hair cut yesterday here in Luxembourg at my old hairdresser in Beggen. Some of you who have been following me for a while now, knows that I’ve had my hair cut short before. You can find some of the posts when I had short hair here and here 💇 I was a bit unsure if I just had to get the ends trimmed or get a big chunk cut off. It ended up with the last one, after I’d been stalking pictures on Pinterest for hours😄

  Besides from that, I’m just having a nice and relaxing weekend here in Luxembourg with my mum and stepdad. It’s so cozy to be back again, as I haven’t been in Lux since I’ve moved. I’ve quickly gotten used to my new everyday life in Denmark and it’s now my new home. Still can’t believe where the 4 years have gone here in Luxembourg.. Anyways, tomorrow I’ll be heading back home to Denmark again. Kisses for now!  Så var det tid til en forandring! Jeg fik mit hår klippet igår her i Luxembourg hos min gamle frisør i Beggen. Nogle af jer, der har fulgt mig et stykke tid nu, ved at jeg har haft mit hår kort før. Du kan finde nogle af indlægene, da jeg havde kort hår her og her 💇 Var lidt itvivl om jeg bare skulle have klippet spidserne, eller jeg skulle få taget en del af og få det lettet. Det endte så med det siste, eftersom at have siddet i timevis på Pinterest for at finde inspiration😄 

  Udover det har jeg bare haft en dejlig og afslappende weekend her i Luxembourg sammen med min mor og papfar. Det er så skønt at være tilbage igen, eftersom jeg ikke har været her siden jeg flyttede. Har hurtigt vænnet mig til min nye hverdag i Danmark og at dette nu er mit nye hjem. Kan stadig ikke fatte hvor de 4 år er blevet af her i Luxembourg. Anyways, imorgen smutter jeg hjem igen til lille Danmark. Kys for nu!


  Share:

  Leave a Reply