• Belated birthday

  I know there has been so much silence on the blog lately, but to be honest I just haven’t had any inspiration or ideas for blog posts. And you know how I am, I rather not blog than just posting something irrelevant. However, as some of you may know, I just turned 19 years old!! I held a little birthday party for some of my closes friends, which was so cozy and fun! Unfortunately, I didn’t get to take many pictures, so I hope this little collage makes up for it 🙈 

  I haven’t done much lately besides from working and going to school, so there hasn’t been much missing out on in my life..😅 I am, however, going to an event today with Tromborg, which I’m super excited for! They have so many nice products, such as body lotions, perfumes, and makeup. Hopefully, I can get a few snapshots to share with you. Otherwise, I’ll probably post some stories on my Instagram. Have a lovely day!  Jeg ved at der har været meget stille på bloggen på det seneste, men for at være ærlig har jeg ikke haft så meget inspiration eller ideer til blog posts. Og I ved, hvordan jeg er, jeg vil hellere lade vær med at blogge end bare at poste noget irrelevant. Men som nogle af jer måske ved, er jeg lige fyldt 19 år!! Jeg holdte en lille fødselsdagsfest for nogle af mine tætteste venner, som var så hyggeligt og sjovt! Desværre fik jeg ikke at taget så mange billeder, så jeg håber at denne lille kollage gør op for det 🙈

  Jeg har ikke lavet så meget i det sidste stykke tid udover at arbejde og gå i skole, så I er ikke gået glip af noget i mit liv..😅 Jeg skal dog til en begivenhed i dag med Tromborg, som jeg glæder mig helt vildt til! De har så mange gode produkter som f.eks. body lotions, parfume og makeup. Forhåbentlig kan jeg få et par snapshots til at dele med jer. Ellers vil jeg nok poste nogle stories på min Instagram. Ha’ en dejlig dag!

  Share:

  Leave a Reply