• Ruffle dress

  Dress  //  ICHI    Shoes  //  Billi Bi    Bag  //  Zara    Sunglasses  //  Gucci  Hello again my loves! I have the past days spent my time with Alex and his parents in their vacation house. I love spending time with them, as we always fool around and have fun.


  As I said in my earlier post, I have got a job in a clothing store, which I have become so happy for! I, therefore, needed some clothes from the store, to represent the different brands we sell. So I decided to buy this cute dress from ICHI, which has ruffles at the top and a zipper. It’s super chic and goes well with a fancy or just casual attire. I decided to pair it up with my all time favorite sneakers, which you might have seen a couple of times now on my blog 😉 Kisses for now!   


  Hej igen my loves! Jeg har i de sidste par dage været sammen med Alex og hans forældre i deres sommerhus. Det har været super hyggeligt at bruge tid sammen med dem, da vi altid fjoller rundt og har det sjovt.


  Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg, har jeg fået et job i en tøjbutik, som jeg er blevet rigtig glad for! Jeg havde derfor brug for noget tøj fra butikken for at repræsentere de forskellige mærker vi sælger. Så jeg besluttede mig for at købe denne søde kjole fra ICHI, som har flæser på toppen og en lynlås. Den er super elegant og passer til både en fancy eller en casual begivenhed. Jeg besluttede mig at sammensætte kjolen med mine mest foretrukne sneakers, som I måske har set et par gange nu på min blog 😉 Kys for nu!


  Share:

  Leave a Reply