• Mood board + update in my life

  The last couple of days have been a little hectic since I started school and I have been working. I started school yesterday where I met a lot of interesting people. The age group varies a bit, there are both young and older people in the class. And then there’s a woman who is deaf! All respect for her, as she has the courage to participate in a ‘normal’ class where she has a helper who translates everything for her.

  However, it is both good and bad to be back in school already. The good thing is I meet a lot of new people, as that was my purpose to participate in a class rather than online self-study. The bad thing is, however, all the homework and projects I am soon going to begin on, but luckily it will only last for 6 months.

  Tomorrow I have a day off where I’m going to a friend of mine, as Alex is with his parents at the moment. We will also start renovating our walk-in closet soon. I’m looking so much forward to it when it’s done. Well, that was just a little update for today. Hugs!😘
  De sidste par dage har været lidt hektiske da jeg er begyndt i skole og har arbejdet. Jeg startede i skole igår, hvor jeg mødte en masse interesante mennesker. Alersgruppen varier en del, der er både unge og lidt ældre i klassen. Og så er der endda en kvinde som er døv! Alt respekt for at hun tør at troppe op til sådan en klasse, hvor hun har en medhjælper der oversætter alt for hende. 

  Det er dog både godt og ondt at være tilbage på skolebænken allerede. Det gode er jeg møder en masse nye mennesker, da det var mit formål ved at møde op i en klasse fremfor online selvstudie. Det dårlig er dog bare alle de lektier og projekter jeg nu skal til at gå igang med, men heldigvis varer det kun i 6 måneder. 

  Imorgen har jeg en fridag, hvor jeg vil tage ud til min veninde og hygge mig da Alex holder ferie hos hans forældre i øjeblikket. Vi skal også snart igang med istandsættelse af vores walk-in-closet, som jeg glæder mig meget til at blive færdigt! Når det så er færdigt, er vi så småt ved få det hele på plads i lejligheden. Nå, det var lige en lille update for i dag. Knus!😘

  Share:

  Leave a Reply