• He’s home! + video

  Alex has finally arrived! Well, he has been here for a couple of days now. I have just been busy with my new job (yes I got a job in a clothing company, whoop whoop!) and buying stuff for the apartment. It’s so nice to finally have him back for good. We’re both so excited and are enjoying our time together. 

  As some of you may know, I posted a couple of days ago on my snap story that I was filming a video for you guys. It took me a while to finish it, as my computer decided to break down while editing, which meant I had to redo everything… Great. But now it’s finally up on my Youtube channel, where I’m talking about long distance relationship. Find it HERE! Hope you will enjoy 😘


  Alex er endelig kommet hjem! Eller ja, han har været her i et par dage nu. Jeg har bare haft travlt med mit nye job (ja jeg har fået et job i en tøj butik, whoop whoop!) og købe ting til lejligheden. Det er så rart at endelig få ham tilbage for good. Vi er begge så spændte og nyder vores tid sammen.

  Som nogle af jer måske ved, skrev jeg for et par dage siden på min snap story, at jeg filmede en video til jer. Det tog mig et stykke tid at få den redigeret færdigt, da min computer besluttede at bryde sammen under redigering, hvilket betød, at jeg var nødt til at starte forfra igen… Fedt. Men nu er den endelig oppe på min Youtube-kanal, hvor jeg snakker om langdistansforhold. Find den HER! Håber I vil kunne lide den 😘

  Share:

  Leave a Reply