• Denim and snake print

  Dress  //  Getsuz    Sneakers  //  Malene Birger    Bag  //  Zara    Sunglasses  //  Kaibosh    Bracelet  //  Hermes


  Hello my loves! The past weeks have been so busy, as there has been a lot of waiting regarding getting our wifi installed, trying to finish our walk in closet, I held a big party for my friends and family and then work + school😳 So yesterday, I had finally time to shoot an outfit post for you guys. I’m slowly getting used to not having my parents around, but boy there are lots of things I still need to get done, such as my economy and so on. 


  Apart from that, let’s talk about something more interesting. I have been looking at this dress for so long, at my workplace, and finally decided to try it on the other day. There was on 60% on the dress and it suited me perfectly, so it was quite tough not to bring it with me home. I think it’s super gorgeous and the zipper that goes all the way down is a cool addition to the dress. I decided to pair it up with my snake print sneakers, to give it a more high-end look. What do you guys think? Is it a yes or no go look? 😘
  Hey my loves! De sidste par uger har været så travle, da der har været meget ventetid på at få vores wifi installeret, prøvet at få afsluttet vores walk-in-closet projekt, holdt en stor fest for mine venner og familie og så arbejde + skole😳 Så igår, havde jeg endelig tid til at lave et outfit post til jer. Jeg har langsomt vænnet mig til ikke at have mine forældre omkring mig, men hold da op der er masser af ting, jeg stadig skal have ordnet, såsom min økonomi osv.


  Bortset fra det, lad os tale om noget mere interessant. Jeg har kigget på denne kjole i vildt lang tid, i butikken hvor jeg arbejder, og besluttede mig endelig for at prøve den på den anden dag. Der var 60% på kjolen og da den passede mig perfekt, så det var lidt svært ikke at tage den med mig hjem. Jeg synes den er super flot, og lynlåsen som går hele vejen ned er en fed tilføjelse til kjolen. Jeg valgte at tilføje den sammen med mine slange print sneakers, for at give det et mere high-end look. Hvad synes I? Er det et yes eller no go look? 😘


  Share:

  Leave a Reply