• The finished look

  I’m finally done with the wall that I talked about in a post a few days ago. Alex and I decided to go for the color ‘Concrete’ which is one of the lighter colors. We chose to paint a wall in the living room a different color than white, to create some contrast and I must say the results are stunning! I finished painting the wall yesterday evening, and when I woke up this morning I couldn’t stop staring at the wall. It suits so well in our living room since our couch is gray as well. 

  I gave the wall two layers of paint, which I think gave the best results. The first layer had many ‘marks’ from the brush, which gave it a slightly messy and unfinished look.


  I still have a bag left over from the paint that I used, which I would love to sell. You can either comment below or contact me on my facebook page. I can only recommend trying it out, as it really gives such as nice look and stands out compared to a normal colored wall. 

  What do you guys think about it?  Jeg er endelig færdig med væggen, som jeg talte om i et af mine tidligere indlæg. Alex og jeg besluttede os for at vælge farven ‘Concrete’, som er en af de lysere farver. Vi valgte at male en af væggene i stuen en anden farve end hvid, for at skabe en smule kontrast, og jeg må sige, at resultaterne er så flotte! Jeg blev færdig med at male væggen i går aftes, og da jeg vågnede i morges kunne jeg ikke lade være med at stirre på væggen. Det passer så godt i vores stue, da vores sofa også er grå.

  Jeg gav væggen to lag med maligen, hvilket jeg synes gav det bedste resultat. Det første lag havde mange ‘mærker’ fra penslen, som gav det et lidt rodet og ufærdigt look. 


  Jeg har stadig en pose tilbage af malingen jeg brugte, som jeg ville elske at sælge videre. I kan enten skrive nede i kommentaren eller kontakte mig på min Facebook side. Jeg kan kun anbefale at prøve det, da det virkelig giver et flot look og skiller sig ud i forhold til en malet væg med normal maling.

  Hvad synes I om det?


  Share:

  Leave a Reply