• Project wall painting

    Sources for pictures, Pinterest and Kalklitir

    I have for a while now been looking at these beautiful walls that have been painted with lime paint, which gives an industrial look but in a soft antique way. I’m considering painting one wall in our living room with lime paint to create contrast, and make a cosy atmosphere. Kalklitir is a website who distributes their products to different retailers in Scandinavia and a few in England and Germany, where they have many beautiful colors to choose in between. I think a light grey or taupe color would look great to the living room, as I want to have a neutral color scheme. I love to use my hands and be creative, so I think it will be a fun project to begin with, as soon as I get the keys for the apartment 🎨 


    Jeg har i et stykke tid kigget på disse flotte vægge der er malet med kalk maling, hvilket giver et industrielt look, men på en blød antik måde. Jeg overvejer at male en væg i vores stue med kalk maling for at skabe kontrast og skabe en hyggelig atmosfære. Kalklitir er en hjemmeside, der distribuerer deres produkter til forskellige forhandlere rundt omkring i skandinavien og få i England og Tyskland, hvor de har mange smukke farver at vælge imellem. Jeg tror at en lysegrå eller taupe farve ville se flot ud til stuen, da jeg gerne vil køre et neutralt farveskema. Jeg elsker at bruge mine hænder og være kreativ, så jeg tror det bliver et sjovt projekt at gå igang med så snart jeg får nøglerne til lejligheden 🎨

    Share:

    Leave a Reply