• Got the keys!


    I finally got the keys last Friday for my new apartment, and I’m so excited to finish painting and decorating it. It’s super nice and there are lots of light entering the living room which makes it look a little bigger. Alex has been so clever to work until the end of July in Munich, which means I stand with the job of getting the apartment painted… I’m kidding, I know he would, of course, have helped if he was in Denmark 😉 Instead, I have been so lucky to get my best friend, Ida, to help me paint, as both the walls and the floors in the bedroom and the living room needs to be painted. I’m expecting that my moving boxes will arrive from Luxembourg on Friday, so I’m hoping to finish all the painting until then. I will, however, be spending a lot of time on getting the apartment ready, so I hope I can give you guys some small updates on how it’s going. Kisses for now 😘
    Jeg fik endelig nøglerne i fredags til min nye lejlighed, og jeg er så spændt på at få den malet færdigt og indrætte den. Den er super fed og der kommer masser af lys ind i stuen hvilket gør den ser en smule større ud. Alex har været så smart med at skulle arbejde indtil slut juli i München, hvilket betyder jeg står med tjansen om at få den malet.. Ej jeg ved udemærket godt at han ville have hjulpet til hvis han var i Dk😉 Istedet har jeg været så heldig at få min bedste veninde, Ida, til at hjælpe mig med at få den malet, da både væggene og gulvene i soveværelset og stuen skal males. Jeg regner med mit flyttelæs ankommer fra Luxembourg på fredag, så jeg håber på at kunne blive færdig med at male indtil da. Men som sagt, så kommer jeg til at bruge rigtig meget tid på at få gjordt lejligheden i stand, så jeg håber på at kunne give jer nogle små updates på hvordan det står til. Kys for nu 😘   

    Share:

    Leave a Reply