• First night in the apartment

  Two tired and happy girls 

  Yesterday the moving company turned up at my new address with all my stuff, so the whole day was mostly spent on packing everything out. The more time I spend here, the more I love the apartment and especially when my furniture arrived yesterday, it all started to fall into place. I can’t wait till I’ve sorted all my things out, as right now it looks like an absolute mess.  

  Anyways, yesterday I decided to take the big step and move into my apartment. Ida was so kind to help me with sorting out all my clothes and make it fit into a veeery small closet, compared to the one I had in Lux 😆  But we managed to make it all fit! Afterward, we went to the local pizzeria and bought a big and greasy pizza and just chilled the whole evening.  

  Ida went home later in the evening, which meant I had to stay here all alone for the night. Personally, I don’t mind being alone, and I can now also finally sleep as long as I want to without being woken up of my parents. Wiiiiin! Haha, but now I’m sitting here the morning after and enjoying my new surroundings. Can’t wait to unpack my last boxes, so it can start to feel a little more like home. I’ll talk to you guys later!😘      I går trådte flyttefirmaet op på min nye adresse med alle mine ting, så hele dagen igår var beskæftiget med at få pakke alt ud. Jo mere tid jeg bruger her, jo mere elsker jeg lejligheden og især da mine møbler ankom i går, begyndte det hele at falde på plads. Jeg kan ikke vente indtil jeg har sorteret alle mine ting, da det lige nu ligner noget værre rod. 

  Anyways, i går besluttede jeg mig for at tage det store skridt og flytte ind i min lejlighed. Ida var så sød til at hjælpe mig med at sortere alt mit tøj og få det til at passe ind i et meget lille skab, sammenlignet med det som jeg havde i Lux 😆  Men vi formåede at få plads til det hele! Bagefter gik vi ned til den lokale pizzeria og købte en stor og fedtet pizza og slappede ellers af hele aftenen.

  Ida gik hjem senere på aften, hvilket betød at jeg skulle være her helt alene natten over. Personligt har jeg ikke noget imod at være alene, og jeg kan endelig sove så længe jeg vil uden at blive vækket af mine forældre. Wiiiiin! Haha, men nu sidder jeg her morgenen efter og nyder mine nye omgivelser. Kan ikke vente med at få pakket de sidste kasser ud, så det kan begynde at føle lidt mere som mit hjem. Vi tales ved! 😘

  Share:

  Leave a Reply