• The perfect summer dress

  Dress  //  Bimba Y Lola    Shoes  //  Karen Millen    Bag  //  Zara


  A little tired on the pictures, but I quickly shot these pictures yesterday before the sun was completely gone, as I wanted to show you guys this beautiful dress I bought the other day from Bimba Y Lola. I had never heard of this brand before, but they have some super nice clothing and there was 50% off in El Corte Inglés in Palma, which made the shopping even better 😉 

  I got back from Mallorca this morning, and have now unpacked my luggages. The first thing I always do after coming back home from vacation is to unpack, so I don’t have to think about that later in the day. I hate leaving stuff unpacked, cause it often ends up with me pushing it or even leaving it to the day after.


  I also just went to pick up my dress for prom at the tailor, as it needed to get shortened at my neck. I’m so excited about the party and to get dressed up in a long dress and full makeup. I need to watch a couple of Youtube videos, so I can practise and create a nice makeup look for the night. Wish me luck!
  Jeg er en smule træt på billederne, men jeg skyndte mig igår at skyde disse billeder før solen var helt væk, for at vise jer denne skønne kjole, som jeg købte den anden dag fra Bimba Y Lola. Jeg havde aldrig hørt om dette mærke før, men de har nogle super fine ting og der var 50% i El Corte Inglés i Palma, hvilket gjorde shopping endnu bedre 😉

  Jeg ankom til Luxembourg i morges, og har nu pakket alt i min kuffert ud. Det første jeg altid gør efter at komme hjem fra ferie er at pakke ud, så jeg behøver ikke tænke på det senere på dagen. Hader at lade ting stå, da det ofte ender med jeg skubber det til senere eller dagen efter.


  Jeg har også lige været nede for at hente min kjole til galla, fra skrædderen, da den skulle forkortes i halsen. Jeg glæder mig utroligt meget til festen, og blive jazzet op i lang kjole og fuld make-up. Skal lige have kigget et par Youtube videoer igennem, så jeg kan øve i at ligge en flot make-up til aftenen. Wish me luck! 

  Share:

  Leave a Reply