• Prom – an unforgettable evening

  What an unforgettable evening/night I had yesterday at my prom. I had such a great evening with my friends, where it was full of laughter and talking. Everybody was in a good mood and enjoyed themselves, which was so nice to see. We were so lucky to have our prom at the Le Royal Hotel, which was really impressive.

  Later in the evening we went clubbing, where I had unfortunately had brought a new pair of ballerinas for changing from my high heels, which rubbed my feet, so by the end I had to limp around on the dance floor.

  Here are a few pictures from yesterday that I took on my phone. Now I can also officially say that I can live up to my favorite emoji, lady in red💃  Sikke en uforglemmelig aften/nat jeg havde igår til mit galla. Jeg havde en super hyggelig aften med mine venner og veninder, hvor der blev grint og snakkede i lange baner. Alle var i højt humør og hyggede sig, hvilket var så dejligt at se. Vi var så heldig at få lov til at holde vores galla på Le Royal Hotel, hvilket var rigtig fornemt. 

  Senere på aftenen tog vi videre på klub, hvor jeg desværre havde taget et par nye ballerinaer med som skiftesko, som gnavede i min fødder, så jeg til sidst måtte humpe rundt på dansegulvet.

  I får lige et par billeder jeg tog igår på min telefon. Nu kan jeg også officielt sige at jeg kan leve op til min yndlings emoji, lady in red💃

  Share:

  Leave a Reply