• Moving day pt.1

  Hello again my loves. I’m finally back from my last trip with my school to Crete. It was super nice, and there will soon be a post with pictures from there.
  I came home on Sunday from Crete and already had to drive towards Denmark the day after. There was not much time to enjoy the last of Luxembourg before I was heading to Denmark, but my whole room is mostly packed down, so for me I was just fine to get going as soon as possible.
  I don’t think I’ve realized yet that I have officially moved to Denmark. Right now, it just feels like a long vacation I’m on, and after the summer I’m returning to Luxembourg again. I think it will hit me once my parents will ‘leave me’ behind and drive back to Lux.


  But one thing for sure is that I am very excited to start my new life in Denmark. I have already got a couple of job interviews and I’m just crossing my fingers to get one of them! I’m very excited to get into the working life, as I have done nothing but studying for the last 4 years. I also can’t wait to show you my new apartment that Alex and I will live in, but until then, see you soon!😘    Hej igen my loves, så er jeg endelig tilbage fra min sidste studie tur til Kreta. Den var super hyggelig, og der vil snart komme et indlæg op med billeder derfra. 
  Jeg kom hjem i søndags fra Kreta, og skulle allerede køre mod Danmark dagen efter. Der var ikke meget tid til at nyde det sidste af Luxembourg, før kursen stod mod Danmark, men hele mit værelse er stort set pakket ned, så for min skyld havde jeg det helt fint med at komme afsted så hurtigst som muligt. 
  Jeg tror ikke det helt er gået op for mig endnu, at jeg officielt er flyttet til Danmark. Lige nu følelse det bare som en lang ferie jeg er på, og at efter sommeren vender jeg snuden mod Luxembourg igen. Det går nok først for alvor op for mig at jeg er flyttet, når mine forældre ‘efterlader’ mig og køre tilbage til Lux. 
  Men en ting er sikkert, at jeg er super spændt på at starte mit nye liv i Danmark. Jeg har allerede skaffet mig et par job samtaler, og krydser nu bare fingre for at jeg får et af dem! Jeg glæder mig utroligt meget at komme ud i arbejdslivet, da jeg ikke har lavet andet end at have snuden ned i en bog de sidste 4 år. Jeg glæder mig også helt vildt til at vise jer min nye lejlighed, som Alex og jeg skal bo i, men indtil da må I have en forsat god dag! 😘  


  Share:

  Leave a Reply