• Finally done with my IB

  I’m currently on Mallorca looking over the most beautiful view of the sea. Just 3 days ago I had my very last exam in French and can now proudly say I’m done with my IB. It has been 4 long and hard years, but the feeling being done is completely unbelievable. I have really worked my ass off and can only hope it will pay off once we get our grades in July.


  I can now finally start blogging again, as I do not need to think about homework or exams anymore. It’s a strange feeling not to have the IB ‘hanging’ over your head. As I said, I’m on Mallorca right now, where it’s all about relaxing and catching some sun. My friend Sanna, who is often the photographer on my blog, is also here with me on Mallorca, which is super nice. We are enjoying our freedom, not thinking about school, and are just looking forward to some amazing days here on the sunshine island. Kisses for now!😘 


  Jeg sidder lige nu på Mallorca og kigger på den smukkeste udsigt over havet. For blot 3 dage siden havde jeg min aller sidste eksamen i fransk, og kan nu stolt sige jeg er færdig med min IB. Det har været 4 lange og hårde år, men følelsen at være færdig er helt ubeskrivelig. Jeg har virkelig knoklet røven ud af bukserne, og kan kun håbe det har betalt sig når vi engang får vores karakter i juli måned.


  Jeg kan nu for alvor begynde at blogge, da jeg ikke skal tænke på lektier eller eksamener mere. Det er en vildt underlig følelse ikke at have sin IB ‘hængende’ over hovedet. Som sagt så er jeg på Mallorca lige nu, hvor det bare står på afslapning og slikke noget sol. Min veninde Sanna, som ofte er fotografen på min blog, er også med på Mallorca, hvilket er super hyggeligt. Vi nyder vores frihed, ikke at skulle tænke på skole og ser kun frem til nogle skønne dage med fuld sol på solskinsøen. Kys for nu!😘 

  Share:

  Leave a Reply