• The perfect set

  Find everything I wear at ByDk – Polo // Créton   Skirt  //  Créton   Clutch  // Designers Remix 


  Hello sweeties! I’m back again with a little ‘outfit of the day’ update. The racing stripes as I call them are super trendy this year and gives a sporty look to one’s outfit. I think that it’s a super cool detail, and I also got myself a pair of pants with stripes along the side, as some of you may have seen on my instagram. If not, you can find the picture here.

  Anyways, I bought this set from ByDk, and how comfortable it is to wear! The fabric is stretchy which makes it feel like a tracksuit, and if I have to be honest, I had to take a look at myself a couple of times checking if my skirt was there 😂The set is a little loose on me, so I’d probably suggest to go one size down if you prefer a tighter fit.

  Are you also hooked on the ‘racing stripes’?  Hej sweeties! Så er jeg tilbage igen med et lille ‘outfit of the day’ indslag. Fartstriberne som jeg kalder dem er blevet super trendy i år, og giver et sporty look til ens outfit. Jeg synes selv det er en mega fed detalje, og jeg har også anskaffet mig et par bukser med striber langs siden, som nogle af jer måske har set på min instagram. Hvis ikke kan I finde billedet her

  Anyways, dette sæt har jeg købt hos ByDk, og hold nu op hvor er det lækkert at have på. Materialet er stretchy hvilket får det til at føles som en træningsdragt, og hvis jeg skal være helt ærligt måtte jeg lige tage mig selv et par gange i at kigge om min nederdel var der 😂 Sættet sidder lidt løst på mig, så jeg ville nok forslå at gå en størrelse ned hvis man fortrækker det sidder lidt mere tæt. 

  Er I også hooked på ‘fartstriberne’?

  Share:

  Leave a Reply