• Cece Eyewear

  Glasses from CeCe Eyewear


  Hello again sweeties! I’m currently sitting in the airport, waiting for my flight to Copenhagen, which allowed me some spare time to do a little blogging. I have been really excited to share this post with you guys. Last week, I received these glasses, which I would say are quite trendy right now. I see them everywhere on Instagram at the moment, and would therefore like to share the ones I received from CeCe Eyewear.  


  I got the Aviator model in gold, and I think they’re so cool! The glasses are however, without prescription, which is a little stupid for me since I use glasses and can’t see further than 5 meters without glasses 😉 Anyways, blind or not, they’re perfect to add as a final touch to your outfit. CeCe Eyewear have more than just the Aviator model, which you can find on their Instagram right here

  Hej igen sweeties! Jeg sidder i øjeblikket i lufthavnen og venter på mit fly til København, hvilket lige gav mig lidt tid til at blogge. Jeg har været virkelig spændt på at dele dette indlæg med jer. I sidste uge modtog jeg disse briller, som jeg vil sige er ganske trendy lige nu. Jeg ser dem overalt på Instagram i øjeblikket, og vil derfor gerne dele dem jeg har modtaget fra CeCe Eyewear.


  Jeg modtog Aviator modellen i guld, og jeg synes de er så cool! Glassene er dog uden styrke, hvilket er lidt dumt for mig, da jeg bruger briller og ikke kan se længere end 5 meter uden 😉 Anyways, blind eller ikke, de er perfekte til at pifte dit outfit op. CeCe Eyewear har mere end blot Aviator modellen, som du kan finde på deres Instagram lige her.
  Share:

  Leave a Reply