• A little update…


  Remember to follow me on my Instagram!  Hello sweeties! I’ve missed blogging so much, so I thought I would give you a little update on what’s going on in my life. 

  First of all, I’ve finally got my driving license! I had my driving exam last Tuesday, in the morning and a french exam in the evening… It was such a long day, but luckily I passed my driving exam (first try😉). My mum was so sweet to come and pick me up afterwards, where she gave me these beautiful roses. After 18 years, it was finally my turn to take over the steering wheel! I don’t think my mum has gotten used to it yet, but I’m loving it, haha..


  The bottom picture, was taken a couple of days later, where I was driving one of our bigger cars.. Notice that mama is in the back seat now 😉 To be honest, I preferred to drive the S3, as the Cayenne is like a tank😅 So sorry mama, but you probably won’t get your car back, before I leave Luxembourg <3 Kisses for now!
  Hej sweeties! Jeg har savnet at blogge så meget, så jeg ville lige give jer en kort opdatering på hvad der foregår i mit liv.
  Først og fremmest, har jeg endelig fået mit kørekort! Jeg havde min køreprøve for præcis en uge siden i dag, om morgen og en fransk eksamen om eftermiddagen.. Det var en rimelig lang dag, men heldigvis bestod jeg min køreprøve (første forsøg😉). Min mor var så sød at komme og hente mig bagefter, hvor hun gav mig disse smukke roser. Efter 18 år, var det endelig min tur til at overtage rattet! Jeg tror ikke, at min mor har vænnet sig til det endnu, men jeg elsker det, haha..


  Den nederste billede, blev taget et par dage senere, hvor jeg kørte en af vores større biler.. Lig mærke til mama er røget på bagsædet nu 😉 For at være ærlig, foretrækker jeg at køre vores S3, da Cayenne er ligesom en tank😅 Så beklager mama, men du får sandsynligvis ikke din bil tilbage, før jeg forlader Luxembourg <3 Kys for nu!
  Share:

  Leave a Reply