• Motivational talk

  Source of pictures – Tumblr


  Hello again my loves, long time no see! I’m currently working my butt off, in order to finish my assignments that has to be completed before the week is over. I feel so much pressure right now from my school, which means I unfortunately don’t prioritize my blog, and results in the silence on the blog.

  It’s super hard to accomplish all the assignments the school is asking for, and I must say that I have already had one or two breakdowns, if not more, throughout this process. BUT, I’m trying to remain positive, and tell myself, school is soon over. It will probably be one of the most amazing feelings to finally be able to put my hat on and say ‘I did it’. Just the thought of it gives me butterflies in my stomach. 

  So for all you hard working students, keep going and believe in yourself. There will be ups and downs on your journey, but in the end it all pays off <3
  Hello again my loves, længe siden! Jeg er i øjeblikket igang med at arbejde min røv ud af bukserne, for at blive færdig med mine afleveringer som skal være færdig inden ugen er omme. Jeg har rigtig meget press på mht. skolen, som betyder jeg desværre ikke prioriterer min blog så meget , hvilket resulterer i stilheden på bloggen. 

  Det er super hårdt at nå alt det skolen beder om, og jeg må nok sige at jeg har haft et til to breakdowns, hvis ikke flere i hele dette forløb. MEN, jeg prøver at se på det positive, og at jeg snart er færdig med skolen. Det bliver nok en af de mest fantastiske følelser at endelig kunne tage huen på, og sige ‘jeg klarede det’. Bare tanken om det giver mig helt sommerfugle i maven. 

  Så for alle jer hårdt arbejdende studerende, fortsæt med hvad I laver og tro på jer selv. Der vil være op og nedture på jeres vej, men i sidste ende vil det hele betale sig <3

  Share:

  Leave a Reply