• Trend alert: Printed shirts

  1. Asos  //  2. Gestuz  //  3. Nelly  //  4. Gina Tricot  //  5. Ganni  //  6. Asos (inlcuding affiliated links)
  Hi sweeties! I hope you’re all doing good. I have been very busy lately, resulting in the silence there has been on the blog. Anyways, today I wanted to share some shirts with you, which I think look so nice. As you might have spotted, printed shirts are currently very popular, especially the ‘rocker’ shirts. However, I have tried to find something for everyone’s taste, if you’re not into the rocker look 😉 As I said, these shirts are super cool underneath a jacket and adds an edgy detail to your outfit. 

  Yesterday I went to a fashion show at the store, ByDk, and I noticed that the longer sleeved shirts with print are also finding their way to the shelves, which is perfect for the upcoming season. I’m really considering buying the shirt with the pink print saying, ‘Game over you lose’! 

  Enjoy your weekend, hugs and kisses.

  Hi sweeties! Jeg håber I alle har det godt. Jeg har haft rigtig travlt her på det sidste, hvilket har resulteret stilheden der har været på bloggen. Anyways, I dag jeg ville jeg dele nogle t-shirts med jer, som jeg synes ser så fede ud. Som I måske har bemærket, så er t-shirts med print i øjeblikket meget populære, især ‘rocker’ t-shirtsne. Jeg har dog prøvet at finde noget til enhvers smag, hvis man selvfølgelig ikke er til rocker looket 😉 Som sagt, så ser disse t-shirts super fede ud under en jakke og tilføjer en edgy detalje til ens outfit. 

  I går var jeg til et modeshow hos butikken, ByDk, og jeg bemærkede at de langærmede bluser med print på, er også ved at finde deres vej på hylderne, hvilket er perfekt til den kommende sæson. Jeg overvejer virkelig at købe blusen med den pinke skrift der siger, ‘Game over you lose’!

  Ha’ en god weekend til jer derude, kys og kram.

  Share:

  Leave a Reply