• Pink & green leather

  Hello sweeties <3 Yesterday I got some pictures taken of my current favorite outfit. I absolutely love mixing the green and pink shades together, which creates a nice combination, and for this look, makes it look a little edgy. We shot quite many pictures, so I hope you don’t mind being bombarded with them 😉

  Today I didn’t have many plans, besides this morning I had to shoot some scenes for our final film for the school. I’m very excited to see how our finished version will look like, after we have edited everything! Kisses for now
  Hej sweeties <3 Igår fik jeg taget nogle billeder af dette overstående outfit, som er mit yndlings outfit i øjeblikket. Jeg er helt vild med at blande de grønne og lyserøde nuancer sammen, som giver et flot sammenspil, og i dette look får det til at se lidt edgy ud. Vi skød ret mange billeder, så jeg håber I ikke har noget imod med at blive bombarderet med dem 😉

  I dag har jeg ikke lavet det helt store, udover i formiddags skulle jeg filme nogle scener til vores endelig film på skolen. Jeg er meget spændt på at se hvordan vores film ender med at se ud efter vi får klippet det hele sammen! Kys for nu


  Share:

  Leave a Reply