• Off to Munich


  Hello sweeties, when this post will be up, I’ll already be in Munich. Anyways, can’t wait to spend some time with my boyfriend and visit the beautiful city. Unfortunately, I just noticed that I haven’t brought my charger for my camera, and it’s running low on battery. Oh well, in worse case I’ll just post some pictures from my phone 😉

  Now I’ll go back to Alex and watch a movie! Hugs<3  Hej sweeties, når dette indlæg er oppe vil jeg allerede være i München. Anyways, jeg glæder mig helt vildt til at besøge min kæreste og opleve den skønne by, München. Desværre har jeg lige bemærket at mit kamera ikke har så meget strøm tilbage, og jeg har selvfølgelig været så smart ikke at tage min oplader med. Oh well, hvis det går helt galt, må jeg tage billeder på mobilen 😉

  Nu vil jeg smutte tilbage til Alex og se en film! Knus<3

  Share:

  Leave a Reply