• My latest obsession: Skam

  Hej sweeties! Tid til lidt forandring på bloggen, så alt ikke altid handler om mode og beauty.  

  I dag vil jeg snakke om en ny norsk dramaserie som jeg lige er blevet færdig med, der hedder Skam. I får lige nogle memes og gifs med på vejen, så I kan få et bedre indblik på hvad Skam handler om. Enjoy 😉
  Nogle af jer har måske allerede set den eller hørt om den i medierne, da den er blevet rimelig populær. Normalt ser jeg aldrig serier, hvilket betyder jeg samtlige gange har været en af de eneste der bare måtte lytte til ens veninder’s samtale om deres nye serier de er begyndt på. Denne gang blev jeg dog alligevel nysgerrig, efter mine veninder havde snakket om Skam, og blot efter en episode blev jeg hooked på serien.
  Skam handler om nogle unge piger der går på en vidergående skole i Oslo, og lad mig blot sige at der er drama hele tiden. Jeg synes serien er super fed, da man selv kan relaterer til ungdomslivet, og nu hvor jeg følger en del norske blogger kunne jeg forholde mig lidt mere til hvad ‘russetiden’ var. 
  Der var dog nogle sjove norske udtryk, som gjorde det lidt udfordrende at forstå, men ellers syntes jeg faktisk at resten var forståeligt nok. Jeg vil helt klart anbefalde serien, hvis du er til drama og elsker at få dig et godt grin, for trust me girl, der er nogle rigtige sjove scener! Og så varer episoderne mellem 20-50 minutter, hvilket er perfekt for dig som har travlt i hverdagen. 


  Jeg håber at denne type indlæg gjorde det lidt mere spændende at læse om min anbefaling om serien!

  Tro mig, jeg ved du har lyst til at se serien, efter du har læst dette blog post 😉

  Share:

  Leave a Reply