• It’s soon my birthday

  1. Ellos  //  2. Calvin Klein  //  3. Zadig & Voltaire  //  4. Day Birger Et Mikkelsen  //  5. Maanesten  //  6. Saint Laurent  //  7. H&M  //      8. Clean Perfume  //  9. Ellos
  Okay, soon and soon. My birthday is in October, but surely it’s always a good idea to be a little in advance with your wishes 😉 Soon I will be turning 18 years old and enter the ‘adult’ rank. I think the time has flown by so fast recently and the day when I graduate is getting closer and closer. However, I’m looking so much forward to celebrate my birthday, as my two best friends are coming to visit me. Wop wop, there will be lots of partying and having fun!


  Anyways, I thought I’d share some of my wishes with you, if you by any chance should be in doubt about what you want for your next birthday.
  The black Saint Laurent bag is definitely my biggest wish. So therefore it’s been given a place on the list, hoping I can get a subsidy for it. Hint for the family 😉
  I will jump back to homework now, have a great Sunday afternoon to you out there <3  Okay, snart og snart. Jeg har fødselsdag i oktober, men det er vel altid godt at være lidt på forhånd med sine ønsker 😉 Snart fylder jeg 18 år, og træder ind i de ‘voksnes’ rækker. Jeg synes godt nok tiden har fløjet afsted det sidste stykke tid og dagen hvor jeg bliver student kommer tættere og tættere på. Jeg glæder mig dog utroligt meget til at fejre min fødselsdag, da mine to bedsteveninder kommer ned og besøger mig. Wop wop, så skal der festes og hygges!


  Anyways, jeg tænkte at jeg ville dele nogle af mine ønsker med jer, hvis I skulle stå og være i tvivl om hvad I ønsker jer til jeres kommende fødselsdag. 
  Den sorte Saint Laurent taske, er absolut mit største ønske. Så derfor har jeg sat den på listen, i håb om jeg kan få et tilskud til den. Hint til familien 😉
  Jeg må hellere hoppe tilbage til lektielæsning, forsat god søndag til jer derude <3

  Share:

  Leave a Reply